Algemene Voorwaarden

RESERVEREN

Wilt u logeren in een van de gîtes van Maison Cravelle, of wilt u met een hele groep meerdere of alle gîtes tegelijk reserveren, stuur ons dan een email. Naar aanleiding van de boekingsaanvraag en het mailcontact ontvangt je van ons per e-mail de bevestiging voor het verblijf op Maison Cravelle. Hierin staan:

 1. Dag en datum van aankomst,

 2. Datum vertrek,

 3. Kosten met betalingsvoorwaarden

 4. Naam vakantiehuis.

 5. Aantal gasten.

Vriendelijk verzoek dit goed te controleren.

 

De reservering kan aangevraagd worden met de knop "Boeken", of door een mail te sturen naar het volgende adres:

maison.cravelle@gmail.com

 

BETALINGSVOORWAARDEN

De boeking is definitief na ontvangst van de aanbetaling. Voor de gîtes is dit 50% van de totale reserveringsperiode. Dit bedrag dient binnen 3 dagen te worden voldaan. Zodra wij de aanbetaling hebben ontvangen bevestigen wij de reservering met de datum van de ontvangen aanbetaling.

Bij het niet voldoen en/of niet tijdig voldoen van de betalingen (zonder ons hiervan op de hoogte te stellen) heeft Maison Cravelle het recht de reservering te annuleren.

Het restant van het totale huurbedrag dient voor of bij aankomst te worden betaald.

 

ANNULERING

Tijdens de bijzondere omstandigheden gedurende de COVID-19 periode hebben wij onze annuleringsvoorwaarden versoepelt van 30 naar 14 dagen:
Bij annulering meer dan 14 dagen voor aankomst wordt de aanbetaling gerestitueerd onder aftrek van € 25,- administratiekosten. Daarna brengen wij 50% van het huurbedrag in rekening (de overgemaakte aanbetaling). Wij adviseren u om een annuleringverzekering af te sluiten. Het verkorten van uw verblijf wordt gezien als gedeeltelijke annulering, het huurbedrag wordt berekend over de gehele aanvankelijk gereserveerde periode.

 

SEIZOENEN

In het hoogseizoen is de verblijfsduur minimaal 1 week. Dit is minimaal 3 dagen in het voor- en naseizoen.


CHECK-IN / CHECK-OUT

Inchecken kan vanaf 16:00 uur. Uitchecken uiterlijk 10:00 uur.

 

ROKEN EN HUISDIEREN

Onze accommodaties zijn binnen rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan.


VERTREK

Bij vertrek wordt verwacht dat aan de volgende punten is voldaan:

 • Er is geen schade aangericht.

 • Al het afval is opgeruimd en in zakken geplaatst.

 • Keukeninventaris is schoongemaakt en opgeruimd.

 • De sleutel is overhandigd.

 • Alle extra kosten betaald die tijdens het verblijf zijn gemaakt (bijvoorbeeld brood of kinderbedje).

 • Alle bedlinnen / handdoeken aanwezig en onbeschadigd.

 

SCHOONMAAK

Een bedrag van €100,- wordt gerekend voor de schoonmaak van gîtes Castelnaud, Milandes en Beynac; €50,- voor de kleinere gîte Monfort.

BEZETTING

De gîte mag alleen worden betrokken door de bij de boeking opgegeven gasten. Indien er wijzigingen zijn laat het ons dan minimaal 14 dagen van te voren weten. Bezoek van vrienden / familie graag in overleg.

 

INBEGREPEN

Bij het huurtarief is inbegrepen: elektriciteit/gas, wifi, bedlinnen en handdoeken. Elke gîte is voorzien van keukenlinnen, kruiden, olijfolie, aluminiumfolie, bakpapier, afwasmiddel, vaatwasser tabletten, handzeep, tissues, vuilniszakken en eerste rol toiletpapier. Kinderstoel is aanwezig, hiervoor wordt geen extra kosten in rekening gebracht.

 

WASMACHINE

Er is een wasruimte met 2 wasmachines en een droger voor algemeen gebruik. Gratis.

 

ZWEMBAD

Er is een gedeeld zwembad van 5x10 meter. Het water wordt verwarmd en dagelijks op kwaliteit gecontroleerd. Skimmers en een robot houden het water schoon. Het is niet toegestaan kinderen zonder zwemdiploma alleen te laten in of rondom het zwembad. Duiken is niet toegestaan. Het zwembad is 1,30 meter diep en gebruik is op eigen risico. Na zonsondergang wordt het bad voor de veiligheid afgesloten met een roldek, waarbij tevens het water op temperatuur blijft en er geen energie verspild wordt. Het is niet toegestaan dit roldek zelf te openen of sluiten.

 

WIFI

Er is overal gratis WiFi beschikbaar in en rond de gîtes, bij het zwembad en in de gezamenlijke ruimte. Inlogcodes worden bij inchecken verstrekt.

OPENBARE RUIMTE

Er is een ruimte voor gezamenlijk gebruik met een magnifieke open haard en lounge-hoek. Ook is hier een buitenkeuken met barbecue, een lange tafel voor gezamenlijke maaltijden of spelletjes, een dartboard, sjoelbak en een groot TV scherm om gezamenlijk naar mooie sportevenementen te kijken.

 

HAARD

Gîte Castelnaud en de openbare ruimte hebben een grote open haard. Het is verboden papier of andere brandbare materialen in de haard te gooien. Bij vertrek dient de haard schoon achter gelaten te worden.

 

SEPTIC TANK

Alle toiletten in de gîtes van Maison Cravelle zijn aangesloten op septic tanks. Houdt hier rekening mee en gebruik de toiletten niet als afvalcontainer.

REISVERZEKERING

Wij raden al onze gasten aan een reis- / annuleringsverzekering af te sluiten voor de vakantie.

 

AANSPRAKELIJKHEID

Wij zijn niet verantwoordelijk voor ongelukken, verwondingen of ziektes die zich voordoen tijdens een verblijf in of rondom de woning. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor het kwijtraken van persoonlijke bezittingen of kostbaarheden. Door reserverings-voorwaarden te accepteren is overeengekomen dat alle gasten of andere genodigden uitdrukkelijk het risico van schade ten gevolge van het gebruik van de woning erkennen.

SOCIAL MEDIA

Foto’s en reviews van Maison Cravelle mogen gedeeld worden op de diverse sociale media (bijvoorbeeld Facebook, Instagram, Zoover, Google, etc). Wanneer personen op de foto's staan, dient de betreffende persoon met plaatsing akkoord te zijn.